• Посилання скопійовано

Безплатний вебінар: «Військовий облік на підприємстві і бронювання працівників: алгоритм дій для роботодавців»

Долучайтеся до вебінару «Військовий облік на підприємстві та бронювання працівників: алгоритм дій для роботодавців», який відбудеться 18 липня об 11:00

Безплатний вебінар: «Військовий облік на підприємстві і бронювання працівників: алгоритм дій для роботодавців»

Вимоги законодавства щодо військового обліку працівників посилюються, а процедура бронювання військовозобов'язаних зазнає змін. Щоб допомогти вам «розкласти усе по поличках», команда Forvis Mazars проведе комплексний вебінар про нюанси ведення військового обліку на підприємстві та практичні аспекти бронювання працівників.

Долучайтеся до вебінару, на якому експерти Forvis Mazars поділяться досвідом ведення військового обліку, порадять алгоритм дій у разі отримання розпорядження про оповіщення працівників для прибуття до ТЦК та СП, розкажуть, яким підприємствам можна забронювати 100% персоналу, та поділяться досвідом бронювання працівників в різних галузях економіки.

Поговоримо про:

  • Права та обов’язки роботодавця: Алгоритм дій щодо оповіщення військовозобов’язаних про прибуття до ТЦК та СП.
  • Військовий облік на підприємстві: Хто зобов’язаний вести військовий облік та з чого почати; дії після призначення або звільнення відповідальної особи; що робити перед та після прийняття працівника на роботу; планові та позапланові перевірки ТЦК та СП; відповідальність за порушення.
  • Бронювання: Покроковий алгоритм бронювання та пакет документів; які підприємства можуть бронювати 100% працівників; звітність про чисельність військовозобов’язаних; електронне бронювання через портал «Дія» та інші актуальні питання.
  • Дискусія, запитання та відповіді.

Спікери:

  • Денис Шендрик, партнер, лідер податкової та юридичної практик.
  • Тетяна Левківська, лідерка юридичної практики. 
  • Тетяна Фещук, керівниця відділу кадрів та зарплати.

Дата: 18 липня;

Час: 11:00 – 13:00 (за київським часом);

Формат участі: online, участь безкоштовна, за умови реєстрації (Forvis Mazars в Україні залишає за собою право відмовити у реєстрації без пояснення причин).

Зареєструватися на вебінар

 

Forvis Mazars — це провідна глобальна мережа професійних послуг, яка спеціалізується на аудиторських, бухгалтерських, консалтингових, податкових та юридичних послугах. Ми працюємо у понад 100 країнах і територіях світу та залучаємо досвід 40 000+ професіоналів для надання допомоги клієнтам будь-якого розміру на кожному етапі їх розвитку. 

Підписуйтеся на Forvis Mazars у соціальних мережах, щоб дізнаватися анонси про нові події:

LinkedIn       Facebook

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»