• Посилання скопійовано

Про нову зарплатну звітність на прикладах БЕЗКОШТОВНО

Заповнюємо Додатки 1, 4, 5, 6 на Великому Online-Семінарі із Заробітної Плати

 

Якщо ви бухгалтер, головний бухгалтер чи аудитор, то розумієте, як важливо знати всю специфіку роботи із заробітною платою, а саме:

  • Бути у курсі нових і старих правил розрахунку зарплати;
  • Працювати з електронним реєстром лікарняних;
  • Знати особливості заповнення нової, додаткової та уточнюючої звітної;
  • Вміти покроково заповнювати додатки нового звіту з ЄСВ+ПДФО+ВЗ.

Про все це ви зможете дізнатись 22 квітня на «Великому Online-Семінарі із Заробітної Плати» від 7eminar.com. А головне, ви це зможете зробити цілком БЕЗКОШТОВНО! Достатньо тільки зареєструватися за посиланням

Лектор семінару ― експерт із трудового права, оплати праці та кадрового обліку, консультант ТОП-10 компаній України, шеф-редактор 7eminar.com Тетяна Мойсеєнко!

Під час ефіру ви матимете змогу виграти квиток на шалену вечірку до Дня бухгалтера та аудитора Тож реєструйтесь прямо зараз!

P.S. Запису трансляції не буде, тому радимо вам дивитися семінар наживо у прямому ефірі.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»