• Посилання скопійовано

Приватбанк скасував комісії за приймання платежів картками через Liqpay, але не назавжди

ПриватБанк до кінця березня скасував для всіх інтернет-магазинів та клієнтів e-commerce комісії за приймання безготівкової оплати картками українських банків через сервіс Liqpay

Приватбанк скасував комісії за приймання платежів картками через Liqpay, але не назавжди

Економічна правда розповідає, що ПриватБанк до кінця березня скасував для всіх інтернет магазинів та клієнтів e-commerce комісії за прийом безготівкової оплати картками українських банків через сервіс Liqpay.

Про це повідомляє пресслужба банку.

Це дозволить стимулювати відновлення інтернет торгівлі та малого бізнесу та зробить більш безпечними покупки товарів, йдеться у повідомленні.

«Заради безпеки кожного українця та відновлення роботи малого бізнесу ми закликаємо український бізнес на час воєнного стану зробити пріоритетом безготівкову оплату товарів банківськими картками. Сьогодні українцям потрібні життєво важливі товари та послуги, купівля яких в звичайних магазинах та оплата готівкою є додатковим фактором небезпеки», – повідомили в «Приваті».

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»