• Посилання скопійовано

ПриватБанк запустив для аграріїв програму пільгового фінансування

Аграрії тепер зможуть поповнювати власний парк сільськогосподарської техніки провідного виробника John Deere на спеціальних пільгових умовах фінансування ПриватБанком

ПриватБанк запустив для аграріїв програму пільгового фінансування

Українські аграрії тепер зможуть поповнювати власний парк сільськогосподарської техніки провідного виробника John Deere на спеціальних пільгових умовах фінансування ПриватБанком.

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв, банк та Deere & Company, представлена John Deere Financial, підписали угоду про співпрацю та запустили партнерську програму з фінансування сільськогосподарської техніки в кредит та лізинг.

«Фінансова підтримка агросектору для нас є головним пріоритетом з перших днів війни, бо це питання продовольчої безпеки держави. Ця партнерська програма відкриває для наших клієнтів нові можливості оновлення парку аграрної техніки всесвітньо відомого бренду на доступних умовах», – зазначив Євген Заіграєв.

«До складу фінансових партнерів John Deere в Україні увійшов ще один банк – ПриватБанк. У цей складний час ми розуміємо, що нам потрібно надавати ще більше фінансових рішень для українських фермерів та підтримувати клієнтів John Deere доступним фінансуванням за нижчими за ринкові процентними ставками», – повідомив Петер Заксе, Бізнес менеджер підрозділу John Deere CIS та Генеральний менеджер John Deere Україна.

Партнерська програма між Приватбанк та John Deere передбачає пільгові умови фінансування з відсотковими ставками від 0,01% річних у гривні та авансовим платежем від 20%. Максимальний термін фінансування до 5 років. Також програма передбачає пріоритетний розгляд заявок та швидкі рішення з мінімальним пакетом документів. Подати заявку на оформлення можна на сайті https://privatbank.ua/business/john-deer.

Deere & Company (www.JohnDeere.com) є світовим лідером у постачанні сільськогосподарського, садового, будівельного та лісогосподарського обладнання. Компанія допомагає своїм клієнтам розширювати межі можливого в більш продуктивний і стійкий спосіб, щоб підвищити життєвий рівень. Її технологічні продукти, зокрема автономний трактор John Deere 8R, See & Spray™ і екскаватор E-Power, є лише одними з багатьох інструментів, які допомагають задовольнити зростаючі світові потреби в їжі, житлі та інфраструктурі. Deere & Company також надає фінансові послуги через John Deere Financial.

John Deere Financial є одним із найбільших постачальників фінансових послуг клієнтам у сільському господарстві, садівництві, будівництві та лісництві.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»