• Посилання скопійовано

ПриватБанк продовжив дію безкоштовних переказів в Україну до кінця 2023 року

За даними ПриватБанку, з початку запуску сервісу у липні 2023 року українці вже отримали через ПриватБанк 15 000 переказів ZEN.COM на суму понад 2,5 млн доларів

ПриватБанк продовжив дію безкоштовних переказів в Україну до кінця 2023 року

ПриватБанк та європейський фінансовий сервіс ZEN.COM продовжили дію програми безкоштовних переказів до України до кінця 2023 року. Як повідомив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, українці, які через війну перебувають зараз за кордоном, зможуть до 31 грудня поповнювати власні картки, підтримувати рідних чи донатити без комісії.

Щоб безкоштовно надіслати кошти через ZEN.COM та PrivatMoney, треба:

Завантажити додаток ZEN.COM та зареєструватися,

Вибрати валюту, яку хочете переказати (EUR або USD),

Обрати спосіб переказу та ввести номер картки або IBAN-рахунку одержувача,

Перевірити, щоб у розділі «Тип переказу» було зазначено PrivatMoney та підтвердити переказ.

З початку запуску сервісу у липні 2023 року українці вже отримали через ПриватБанк 15 000 переказів ZEN.COM на суму понад 2,5 млн доларів. 

Нагадаємо, у червні європейський фінансовий сервіс ZEN.COM став партнером системи міжнародних грошових переказів PrivatMoney. ZEN.COM – універсальний мобільний додаток. Після швидкої реєстрації з'являється один мультивалютний рахунок із віртуальною карткою. З липня 2023 року реєстрація в додатку ZEN.COM відкрита для всіх громадян України.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»