• Посилання скопійовано

Торговці у разі аварійного відключення світла можуть приймати оплату картками через застосунок «Термінал»

Якщо у підприємця є iPhone чи Android смартфон з NFC, його можна перетворити на POS-термінал. Для цього треба завантажити застосунок Термінал, зареєструватися за декілька хвилин та приймати до оплати картки будь-яких банків

Торговці у разі аварійного відключення світла можуть приймати оплату картками через застосунок «Термінал»

ПриватБанк розповідає, що у випадку аварійного відключення електрики малий бізнес і підприємці можуть не припиняти приймання безготівкових оплат від покупців та використовувати для оплати товарів картками мобільний застосунок «Термінал» ПриватБанку.

«Коли немає електрики, але є мобільний інтернет – Термінал є найбільш простим і доступним способом приймати оплати картками та не відмовляти клієнтові у покупці, – говорить член правління банку з питань малого та середнього бізнесу Євген Заіграєв. – Ще одним зручним засобом приймати безготівкові оплати, коли немає світла, є QR-код з POS-термінала в нашому телеграм-боті».

Якщо у підприємця є iPhone чи Android смартфон з NFC, його можна перетворити на POS-термінал. Для цього треба завантажити застосунок Термінал, зареєструватися за декілька хвилин та приймати до оплати картки будь-яких банків. До того ж застосунок оснащений функцією фіскалізації готівкових та безготівкових операцій ПРРО «Каса».

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»