• Посилання скопійовано

ПриватБанк сьогодні проводить всі платежі без обмежень

21 грудня усі операції з рахунками здійснюються ПриватБанком в звичайному режимі без обмежень

ПриватБанк сьогодні проводить всі платежі без обмежень

Прес-служба ПриватБанку повідомляє, що 20 грудня ПриватБанк обробив понад 775 тисяч платежів юридичних осіб, підприємців та суб'єктів господарювання. Як повідомили в банку, платежі корпоративних клієнтів і підприємців здійснювалися до 22-00 з урахуванням продовження операційного дня СЕП НБУ.

При цьому, Державна фіскальна служба України повідомила, що не буде штрафувати платників податків - клієнтів Приватбанку за можливі порушення строків перерахування податкових зобов'язань до бюджетів у період 19-20 грудня 2016 року.

21 грудня усі операції з рахунками юридичних осіб, суб'єктів господарювання здійснюються ПриватБанком в звичайному режимі без обмежень. Також у звичайному режимі банк обслуговує фізичних осіб - мережа відділень та терміналів самообслуговування банку приймають платежі без обмежень, банкоматна мережа Приватбанку завантажена готівкою, збої у роботі банкоматів з технічних причин не перевищують 7% від загальної кількості працюючих АТМ.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»