• Посилання скопійовано

ПриватБанк починає програму доступної іпотеки під 9,99% річних вже з 1 липня

ПриватБанк з 1 липня 2020 року починає кредитувати в рамках державної програми «Доступне житло під 10%»

ПриватБанк починає програму доступної іпотеки під 9,99% річних вже з 1 липня

ПриватБанк з 1 липня 2020 року починає кредитувати в рамках державної програми "Доступне житло під 10%". Як повідомили у банку, така програма дозволить українцям покращити житлові умови на пільгових умовах - процентна ставка за кредитами на доступне житло становитиме 9,99% річних.

Доступну іпотеку можна буде отримати в ПриватБанку на строк до 20 років, а початковий внесок позичальника становитиме від 30% вартості житла. В рамках пільгової програми українці зможуть придбати як житло на вторинному ринку, так й квартири у новобудовах, що введені в експлуатацію. Крім того, клієнтам банку буде доступна можливість придбання у кредит житла за більш доступними, ніж на ринку цінами, яке пропонується банком.

За попередніми підрахунками фахівців ПриватБанку, вже на початку впровадження державної програми "Доступне житло під 10%", пільговими умовами кредитування зможуть скористатися понад 300 тисяч українців.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»