• Посилання скопійовано

Інформаційні повідомлення про конкурси з продажу акцій врегульовано новим наказом Фонду держмайна

Наказ ФДМУ від 18.07.2012 р. №3136 «Про Порядок підготовки та подання для опублікування інформаційних повідомлень про конкурси»

З метою належної організації продажу пакетів акцій акціонерних товариств на конкурсах Фонд державного майна наказом від 18.07.2012 р. №3136 затвердив Порядок підготовки та подання для опублікування інформаційних повідомлень про конкурси.
Документ встановлює процедуру підготовки та подання для опублікування інформаційних повідомлень про переліки акціонерних товариств, акції яких планується виставити на продаж, про проведення відповідних конкурсів, а також їхні результати.
Інформаційні повідомлення складаються відповідно до форм, затверджених цим Порядком, та підписуються уповноваженою посадовою особою.
Порядок передбачає чіткий перелік документів, які подаються уповноваженою особою до Управління конкурсного продажу для опублікування інформаційного повідомлення не пізніше ніж за десять робочих днів до дня публікації в газеті «Відомості приватизації», яка є додатком до Державного інформаційного бюлетеня про приватизацію.
Управлінню конкурсного продажу Департаменту конкурентних продажів у разі виявлення порушень норм Положення про порядок проведення конкурсів з продажу пакетів акцій АТ рекомендовано повертати документи на доопрацювання.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»