• Посилання скопійовано

Розміщення та погашення казначейських зобов'язань серед фізосіб

Постанова КМУ від 5.09.2012 р. №836 «Про випуск казначейських зобов'язань»

Кабмін доручив (Постанова від 05.09.2012 р. №836) Мінфіну здійснити випуск казначейських зобов'язань на пред'явника у документарній формі загальним обсягом 200 млн доларів США зі строком обігу 24 місяці, номінальною вартістю 500 доларів США, різними серіями.
При цьому Кабмін затвердив Умови розміщення та погашення казначейських зобов'язань.
Казначейські зобов'язання розміщуються на добровільних засадах серед фізосіб. Казначейські зобов'язання наступної серії розміщуються після продажу попередньої.
Доходи за казначейськими зобов'язаннями виплачуються кожні 6 місяців після дати випуску, зазначеної на казначейському зобов'язанні.
Сертифікат містить чотири купони. Розмір доходу за кожним купоном становить 23 долари США.
Продаж, виплата доходу та погашення казначейських зобов'язань здійснюються у валюті випуску та за вибором фізособи у готівковій або безготівковій формі. У разі погашення казначейських зобов'язань та виплати доходу за ними у безготівковій формі кошти перераховуються на рахунок, зазначений пред'явником сертифіката.
Розміщення казначейських зобов'язань проводиться безпосередньо ПАТ «Ощадбанк» або із залученням ним інших банків.
Забороняється розміщувати казначейські зобов'язання, бланки сертифікатів яких пошкоджені або мають будь-які дефекти, зокрема ті, що з'явилися під час їх виготовлення.
Розміщення казначейських зобов'язань припиняється за 5 к.д. до закінчення строку їх обігу та/або купонного періоду.
Плата за операції з продажу, виплати доходу та погашення казначейських зобов'язань з фізосіб не справляється.

Автор: Хоміцка Маріанна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»