• Посилання скопійовано

НКЦПФР запроваджує додатковий формат спілкування зі ЗМІ

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) цієї осені запроваджує додатковий формат спілкування з представниками засобів масової інформації — щомісячні прес-зустрічі

 «Серед основних завдань Комісії у напрямі комунікацій та зв’язків з громадськістю є підвищення прозорості та відкритості регулятора і його діяльності для ЗМІ та громадськості. Ключовою метою, яку переслідує регулятор, запроваджуючи новий для себе формат спілкування зі ЗМІ, є забезпечення постійного двостороннього діалогу між Комісією та пресою, адже розвиток ефективного, прибуткового та стабільного фондового ринку неможливий без різноспрямованої та двосторонньої комунікації з громадськістю про його роботу, — зазначає Юлія Жулій, керівник прес-служби НКЦПФР. — Для нас важливо, щоб не тільки якомога більше людей чули та знали про ту роботу, яку щодня провадить НКЦПФР, а й отримувати «зворотний зв’язок» від журналістів як «четвертої влади» та представників громадськості. До того ж взаємодія зі ЗМІ була та залишається одним з основних та найбільш дієвих способів надання інформації про розвиток фондового ринку України широкому загалу, а отже, за допомогою таких заходів ми можемо сприяти оперативному інформуванню про ті чи інші новації Комісії та підвищенню фінансової освіченості наших громадян».
У рамках заходів журналісти з першоджерела зможуть отримати аналітичні дані щодо діяльності фондового ринку, інформацію про останні результати роботи регулятора, а також про його плани у законотворчій та нормотворчій роботі тощо. Зустрічі відбуватимуться за участю голови НКЦПФР та перших осіб регулятора.
«У своїй щоденній роботі ми керуємося насамперед такими принципами, як публічність, прозорість та повнота інформації, що розкривається. Ми націлені на результат, ми відкриті для спілкування та обговорення будь-яких питань у межах своєї компетенції і з радістю не лише відповімо на всі запитання представників ЗМІ, а й вислухаємо їхні пропозиції щодо вдосконалення роботи Комісії та її комунікаційної діяльності», — додала пані Жулій.
Очікується, що вже у вересні такі заходи почнуть відбуватися на постійній основі. Перша зустріч запланована на 26 вересня 2012 року.

Джерело: Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»