• Посилання скопійовано

Затверджено Порядок визначення вартості продажу казначейських зобов'язань серії А

Наказ Мінфіну від 07.09.2012 р. №980 «Про затвердження Порядку визначення вартості продажу казначейських зобов'язань серії А та форми бланка сертифіката казначейського зобов'язання»

Мінфін наказом від 07.09.2012 р. №980 затвердив Порядок, який встановлює вартість продажу казначейських зобов'язань серії А при їх розміщенні.
Вартість продажу казначейських зобов'язань встановлюється на період вісім календарних днів та змінюється після його завершення з урахуванням накопиченого протягом наступного восьмиденного періоду доходу, виходячи зі встановленого розміру доходу за купоном.
При визначенні вартості продажу казначейських зобов'язань розрахункове значення округляється до найближчого цілого числа у доларах США.
Так, вартість продажу казначейських зобов’язань змінюється залежно від дати продажу.
У день випуску казначейські зобов'язання розміщуються за номінальною вартістю, а у наступні дні — за вартістю продажу, яка зростає протягом купонного періоду, з урахуванням накопиченого доходу, виходячи зі встановленого розміру доходу за купоном.
Після виплати купонного доходу вартість продажу казначейських зобов'язань знижується на суму сплати за купоном та періодично зростає до чергової виплати купонного доходу.
Також затверджено форму бланка сертифіката казначейського зобов'язання.
Датою випуску казначейських зобов'язань серії А встановлено 10 жовтня 2012 року.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»