• Посилання скопійовано

Зміни до реєстрації випуску та проспекту емісії облігацій

Рішення НКЦПФР від 04.09.2012 р. №1180 «Про затвердження змін до деяких нормативно-правових актів Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку щодо реєстрації випуску та проспекту емісії облігацій»

НКЦПФР рішенням від 04.09.2012 р. №1180 затвердила зміни до Положення про порядок здійснення емісії облігацій підприємств та їх обігу. Змінами, зокрема, передбачено, що після реєстрації проспекту емісії облігацій емітент не менш ніж за 10 днів до початку відкритого (публічного) розміщення облігацій:
1) публікує проспект в офіційному друкованому виданні НКЦПФР у повному обсязі;
2) розміщує проспект у загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР про ринок цінних паперів у повному обсязі.
Зокрема, не менш ніж за 10 днів до початку розміщення облігацій, емітент:
- у разі відкритого розміщення облігацій розміщує зареєстрований проспект емісії облігацій на власному веб-сайті та веб-сайті організатора торгівлі, через якого планується розмістити облігації відповідного випуску;
- у разі закритого (приватного) розміщення облігацій не оприлюднює зареєстрований проспект емісії облігацій, а надає його копії особам, які є учасниками такого розміщення згідно з відповідним рішенням емітента.

Автор: Царук Светлана

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»