• Посилання скопійовано

Затверджено Порядок складання та розкриття інформації КУА

Рішення НКЦПФР від 02.10.2012 р. №1343

НКЦПФР затвердила Положення про порядок складання та розкриття інформації компаніями з управління активами та особами, що здійснюють управління активами недержавних пенсійних фондів, та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.
Дія Положення поширюється на компанії та осіб, яким видано ліцензії на право провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами).
Так, подання інформації компанією або особою до НКЦПФР здійснюється у вигляді електронних документів. У паперовій формі інформація подається на письмову вимогу уповноваженої особи НКЦПФР.
Склад та опис полів електронної форми файлів фінансової звітності встановлюються окремим наказом голови НКЦПФР.
Місячна інформація щодо фінансового становища подається не пізніше 20 числа місяця, наступного за звітним, у разі створення компанією пайового інвестиційного фонду та/або укладання договору з корпоративним інвестиційним та/або пенсійним фондом та/або страховою компанією. Інформація за останній місяць кварталу подається у складі квартальної інформації.
Квартальна інформація подається не пізніше останнього числа місяця, наступного за звітним кварталом. Інформація за IV квартал подається у складі річної інформації.
Річнадо 1 березня року, наступного за звітним.

Автор: Царук Светлана

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»