• Посилання скопійовано

Що потрібно знати вкладникам Сбербанку колишнього СРСР для реєстрації та актуалізації в Ощадбанку

З 1 вересня п. р. в Ощадбанку розпочинається реєстрація тих вкладників, дані про яких не було внесено до «Реєстру вкладників заощаджень громадян», а також актуалізація тих вкладників, дані про яких внесено до «Реєстру вкладників заощаджень громадян» та які отримали у 2008 році компенсацію у повному обсязі

Щоб здійснити реєстрацію, вкладникам потрібно:
Перший етап — отримати час та дату реєстрації своїх даних. Це можливо здійснити такими шляхами:
•    зателефонувати  на «гарячу телефонну лінію» за номером 0 800 212 000 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів в Україні) або (044) 364 21 21 (за тарифами Укртелекому) та дочекатися з'єднання з оператором. Лінія працює з 9:00 до 18:00 без вихідних.
•    заповнити спеціальну форму в розділі «Інформація для вкладників Сбербанку колишнього СРСР» на сайті Ощадбанку www.oschadnybank.com.
Другий етап — відвідати установу банку з метою реєстрації у призначений день і час. З собою необхідно мати такі документи:
•    паспорт громадянина України або документ, що його замінює, чи паспорт громадянина України для виїзду за кордон та копії відповідних сторінок паспорта;
•    довідку про присвоєння ідентифікаційного номера та її копію;
•    ощадну(і) книжку(и) за компенсаційним(и) рахунком(ками), а за їх відсутності — ощадну(і) книжку(и) за вкладами Сбербанку колишнього СРСР.
Після реєстрації вкладника буде запрошено до установи Ощадбанку для отримання Національної картки, на яку в разі прийняття відповідних рішень Кабінету Міністрів України в майбутньому буде зараховано компенсацію.
***
Щоб здійснити актуалізацію, вкладникам потрібно:
Перший етап — отримати час та дату актуалізації своїх даних. Це можливо здійснити такими шляхами:
•    зателефонувати на «гарячу телефонну лінію» за номером 0 800 212 000 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів в Україні) або (044) 364 21 21 (за тарифами Укртелекому) та дочекатися з'єднання з оператором. Лінія працює з 9:00 до 18:00 без вихідних;
•    заповнити спеціальну форму в розділі «Інформація для вкладників Сбербанку колишнього СРСР» на сайті Ощадбанку www.oschadnybank.com;
•    надыслати SMS-повідомлення на номер 8052 (безкоштовно для абонентів Київстар, Beeline™, МТС та life:), де зазначити цифрове значення номера паспорта вкладника (без серії) та дату його народження у такому форматі:
999999_01.01.1900 (номер паспорта — пробіл — дата народження)
Звертаэмо особливу увагу на те, що зміст повідомлення на номер 8052 передбачає тільки один набір символів. Отже, обробляти будь-які інші повідомлення, написані у вільному стилі, немає технічної можливості.
Другий етап — відвідати установу банку з метою актуалізації даних у призначений день і час. З собою необхідно мати такі документи:
•    паспорт громадянина України або документ, що його замінює, чи паспорт громадянина України для виїзду за кордон та копії відповідних сторінок паспорта;
•    довідку про присвоєння ідентифікаційного номера та її копію;
•    ощадну(і) книжку(и) за компенсаційним(и) рахунком(ками).
Після актуалізації даних вкладника буде запрошено до установи Ощадбанку для отримання Національної картки, на яку в разі прийняття відповідних рішень Кабінету Міністрів України в майбутньому буде зараховано компенсацію.

Джерело: Ощадбанк

Рубрика: Фінанси і банки/Власні фінанси

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Власні фінанси»