• Посилання скопійовано

Мінімальну зарплату підвищать до 4 200 грн, якщо будуть резерви, - А. Рева

В Україні в поточному році мінімальну зарплату можуть підвищити до 4200 гривень у тому випадку, якщо будуть резерви

Мінімальну зарплату підвищать до 4 200 грн, якщо будуть резерви, - А. Рева

Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева в інтерв'ю "Обозревателю".

На запитання "Чи вдасться в 2018 році підвищити мінімальну зарплату до 4200 грн?" міністр соцполітики відповів так:

"Якщо будуть резерви. До речі, це доручення президента Петра Порошенка. Він про це сказав публічно. Його всі одразу ж почали критикувати. Але Президент назвав правильну цифру, тому що повинна бути прив'язка до реального прожиткового мінімуму".

Нагадаємо, що згідно з п. 19 "Прикінцевих положень" Закону від 07.12.2017 р. №2246-VIII «Про Державний бюджет України на 2018 рік», Уряд на основі моніторингу виконання Державного бюджету України за підсумками першого кварталу 2018 року має розглянути питання щодо можливості підвищення розміру мінімальної заробітної плати з визначенням його на рівні 4200 гривень на місяць з другого кварталу 2018 рокуПро це ми писали тут>>

На сьогодні мінімальний розмір зарплати становить 3723 грн/місяць (згідно з Законом про держбюджет-2018). Усі найважливіші індекси та мінімуми на 2018 рік - дивіться у зручному довіднику на порталі "Дебету-Кредиту">>

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Обозреватель

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»