• Посилання скопійовано

«На наступний рік мінімальна заробітна плата зросте до 4 170 грн», - Гройсман

Мінімальна заробітна плата наступного року зросте до близько 4170 грн, повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман

«На наступний рік мінімальна заробітна плата зросте до 4 170 грн», - Гройсман

Кабінет Міністрів України виходить на фінальну версію проекту Державного бюджету на 2019 рік і готовий знову подати документ вчасно і відкрито його обговорювати. Про це в ефірі одного з телеканалів сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

«Працюємо над фінальною версією бюджету. Він буде поданий вчасно. Будуть визначені реальні показники і цифри. Для мене головне - стабільність, прогнозованість і реалістичність. 15 вересня подаємо бюджет і будемо за нього боротися», - сказав глава Уряду.

Раніше Володимир Гройсман відзначав, що основні програми – щодо освіти, медицини, підтримки регіонів – будуть продовжені. Бюджет на армію та сектор безпеки буде збільшений і складе більше 5% ВВП, як вимагає законодавство.

При цьому мінімальна зарплата сягне орієнтовно 4170 грн. «На наступний рік мінімальна заробітна плата з 3 723 грн, як є сьогодні, зросте до 4 170 грн. Тобто з 1 січня буде підвищення», - сказав Глава Уряду.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»