• Посилання скопійовано

Змінено Порядок видачі дозволів на роботи підвищеної небезпеки

Постанова КМУ від 10.10.2012 р. №927 «Про внесення змін до Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки»

КМУ постановою від 10.10.2012 р. №927 вніс зміни до Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки.
Змінами встановлено, що для одержання дозволу, який видає Держгірпромнагляд, роботодавець, виробник або постачальник подає особисто чи надсилає рекомендованим листом з описом вкладення заяву, до якої додаються:
1) на виконання робіт підвищеної небезпеки ? висновок експертизи щодо додержання вимог законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки під час виконання заявлених робіт;
2) на експлуатацію машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки ? висновок експертизи щодо додержання вимог законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки під час експлуатації заявлених машин, механізмів, устатковання та їх відповідності до вимог зазначеного законодавства;
3) на застосування машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки ? висновок експертизи щодо відповідності таких машин, механізмів, устатковання до вимог законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки;

Автор: Царук Светлана

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»