• Посилання скопійовано

Як укладати письмові трудові договори та чи є їхня затверджена форма?

Єдиної форми письмового трудового договору законодавством не передбачено

Як укладати письмові трудові договори та чи є їхня затверджена форма?

Держпраці у Волинській області розповідає, що єдиної форми письмового трудового договору законодавством не передбачено, крім форми трудового договору між працівником і фізичною особою, яка використовує найману працю (наказ Мінпраці від 08.06.2001 р. №260).

В інших випадках затверджена форма відсутня, але у будь-якому випадку у письмовому трудовому договорі доцільно зазначати всі елементи трудових відносин, як то трудові обов’язки, режим роботи, режим відпочинку, пільги, гарантії, компенсації, умови оплати праці та умови преміювання, доплати, надбавки, та інші положення, що мають значення.

***

Читайте також: Всі трудові договори будуть укладатися письмово: законопроект

Джерело: Держпраці у Волинській області

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»