• Посилання скопійовано

Незабаром для роботодавців спростять військовий облік

За словами Дубілета, Уряд планує спростити військовий облік на підприємствах

Незабаром для роботодавців спростять військовий облік

Міністр Кабінету Міністрів Дмитро Дубілет заявляє, що в Уряді планують спростити оформлення працівників для компаній. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, - передає "Укрінформ".

"За законом великі компанії повинні мати спеціальних співробітників, які ведуть облік військовозобов'язаних. Вони знаходяться у постійній кореспонденції з військкоматами по всій країні, повідомляючи їх про будь-яку зміну статусу своїх співробітників. Всі ці листування з військкоматами, звісно, у паперовій формі. Військкомати, трудові книжки, лікарняні та багато інших аспектів — все це має бути максимально спрощено", - написав він.

Дубілет наголосив, часто інвестори не хочуть приходити в Україну, бо їм доводиться витрачати час та кошти на оформлення працівників у різних структурах: військкоматах, лікарнях тощо.

Міністр підкреслив, що інформація, яку вимагають ті ж військкомати, вже є в доступі.

"Але проблема тут не стільки в папері, скільки в тому, що вся інформація, яку військкомати вимагають у бізнесу, у держави вже є", - написав він.

 

Джерело: УКРІНФОРМ

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»