• Посилання скопійовано

Розблоковано підписання закону про реформу трудового законодавства

Спікер ВРУ вже може підписати законопроєкт №5371 зі змінами до КЗпП та інших законів щодо введення договірного режиму регулювання трудових відносин. Депутати не підтримали проєкти постанов

Розблоковано підписання закону про реформу трудового законодавства

29 липня ВРУ розглянула та не підтримала проєкти постанов ВРУ №5371-П та №5371-П1 про скасування рішення ВРУ від 19.07.2022 року про прийняття у другому читанні та в цілому як закону України проєкту Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення регулювання трудових відносин у сфері малого і середнього підприємництва та зменшення адміністративного навантаження на підприємницьку діяльність». Про це повідомив Я. Железняк у своєму Телеграм-каналі. 

Відповідно законопроєкт №5371 вже може бути підписаний спікером ВРУ та Президентом.

Нагадаємо, 19 липня нардепи прийняли у ІІ читанні законопроєкт №5371 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення регулювання трудових відносин у сфері малого і середнього підприємництва та зменшення адміністративного навантаження на підприємницьку діяльність». Про це та про те, що саме зміниться в оформленні трудових відносин, ми розповідали тут.

Зауважимо, що за таблицею до ІІ читання цей Закон має набрати чинності з дня, наступного за днем його опублікування, та діяти протягом дії воєнного стану, введеного відповідно до Закону «Про правовий режим воєнного стану». Він втратить чинність з дня припинення або скасування воєнного стану. 

 

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»