• Посилання скопійовано

Уряд передбачив відстрочку від мобілізації заброньованих працівників ще на місяць

4 листопада Уряд затвердив постанову, якою передбачено можливість продовження на один місяць чинних відстрочок від призову на військову службу для військовозобов’язаних під час війни. Постанову №1259 вже опубліковано. Вона діє з 10 листопада

Уряд передбачив відстрочку від мобілізації заброньованих працівників ще на місяць

Кабінет Міністрів передбачив можливість подовження на один місяць чинних відстрочок від призову на військову службу для військовозобов’язаних під час мобілізації та на воєнний час. Відповідне рішення Уряд затвердив на засіданні 4 листопада. 

10 листопада на сайті КМУ зʼявився текст відповідної постанови №1259. З ним можна ознайомитися тут. Зауважимо, що Постанову в цей же день й опубліковано в "Урядовому курʼєрі". Відповідно її норми відсьогодні вже почали діяти.

За постановою №1259 строки дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих військовозобов’язаним відповідними рішеннями Міністерства економіки, які не закінчилися на день набрання чинності цією постановою, продовжуються автоматично на один місяць.

Про першу відстрочку ми писали тут

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»