• Посилання скопійовано

З 1 липня зросте розмір мінімальної пенсії — Павло Розенко

Як заявив Павло Розенко, у Державному бюджеті на 2018 рік передбачено одразу два поступових підвищення мінімальної пенсії, перше з яких відбудеться 1 липня

З 1 липня зросте розмір мінімальної пенсії — Павло Розенко

У Держбюджеті на 2018 рік передбачене підвищення розміру мінімальної пенсії двічі протягом року – з 1 липня та з 1 грудня. Про це в ефірі радіо «Голос столиці» розповів Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

За його словами, з 1 липня відбудеться підвищення виплат для тих людей, розмір пенсії яких залежить від прожиткового мінімуму.

«З 1 липня збільшується прожитковий мінімум для осіб, які втратили працездатність. Пенсійні виплати зростуть приблизно для 1 мільйона українців», - сказав він.

Віце-прем’єр-міністр зазначив, що наступне підвищення пенсійних виплат, відповідно до Держбюджету, відбудеться з 1 грудня.

«Розмір мінімальної пенсії зросте до майже 1500 грн», - зауважив він.

«Але якщо у нас з’явиться додатковий ресурс у бюджеті Пенсійного фонду, ми спробуємо позапланово реалізувати певні пенсійні програми, як ми це зробили в жовтні минулого року», - наголосив Павло Розенко.

***

Читайте також:

Усі новини на тему>>

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»