• Посилання скопійовано

Внесено зміни до порядку надання дотацій на працевлаштування безробітних

Наказ Мінсоцполітики від 22.08.2012 р. №514

Мінсоцполітики внесло зміни до Порядку надання працедавцю дотації на створення додаткових робочих місць для працевлаштування безробітних (наказ від 22.08.2012 р. №514).
Серед іншого, передбачено такі нововведення.
Дотація надається працедавцю за умови працевлаштування строком понад два роки безробітних і збереження для них у цей період умов праці і гарантій зайнятості, встановлених на день працевлаштування.
Право на працевлаштування шляхом надання дотації працедавцю з дня отримання статусу безробітного мають особи із числа жителів сіл і селищ.
Для безробітних, у яких професійно-кваліфікаційний рівень і досвід роботи не відповідають вимогам працедавця, державна служба зайнятості може організувати професійне навчання, у тому числі у працедавця, з подальшим вирішенням питання їхнього працевлаштування з наданням дотації працедавцю.
Дотація не надається працедавцям, які на день звернення (дата надання письмової згоди працедавця на скерування на працевлаштування безробітного) перебувають на обліку платників ЕСВ менше 6 місяців.
Зміни наберуть чинності з дня офіційного оприлюднення наказу.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»