• Посилання скопійовано

В прийнятому Держбюджеті на 2019 рік ще не враховані зміни в нарахуванні ЄСВ, – Маркарова

Мінфін та Мінсоцполітики проведуть найближчим часом активні дискусії щодо законопроекту про зміни в адмініструванні ЄСВ. А вже після цього його буде направлено до ВРУ

В прийнятому Держбюджеті на 2019 рік ще не враховані зміни в нарахуванні ЄСВ, – Маркарова

У Державному бюджеті не 2019 рік не включено ініціативу Міністерства соціальної політики щодо збільшення максимальної величини бази нарахування єдиного соціального внеску. Про це міністр фінансів Оксана Маркарова сьогодні сказала на брифінгу, передає кореспондент УНН.

«Щодо різних питань, пов’язаних з ЄСВ, то ця ініціатива була попередньо схвалена і обговорюється ще в Кабінеті міністрів. Вона ще жодним чином не відображена в проекті бюджету на 2019 рік. Зараз дискусії тривають», – сказала міністр.

За її словами, Мінфін та Мінсоцполітики проведе найближчим часом активні дискусії перед тим, як цей законопроект щодо ЄСВ буде надісланий до парламенту.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України схвалив проект закону про збільшення з 1 січня 2019 року максимальної величини бази нарахування єдиного соціального внеску з 55 тис. 845,5 грн до 104 тис. 325 грн або 25 мінімальних зарплат.

***

Читайте також:

Джерело: УНН

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»