• Посилання скопійовано

Як сплачувати штрафи та пеню з ЄСВ?

Сплата штрафів здійснюється на рахунки, які відкрито для зарахування ЄСВ

Як сплачувати штрафи та пеню з ЄСВ?

«Вісник. Офіційно про податки»

Суми пені та штрафів, передбачених Законом про ЄСВ, підлягають сплаті платником ЄСВ протягом десяти календарних днів після надходження відповідного рішення. Зазначені суми зараховуються на рахунки контролюючих органів, відкриті в центральному органі виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів для зарахування ЄСВ (абз. 2 ч. 14 ст. 25 цього Закону).

Згідно з інформацією, розміщеною на офіційному вебпорталі ДПС у розділі «Реєстри» (за посиланням: Головна/Довідники, Реєстри, Переліки/Реєстри/Реєстр рахунків для сплати єдиного внеску) починаючи з 01.01.2020 р. вступають в дію нові небюджетні рахунки 3556 «Рахунки для зарахування єдиного соціального внеску», відкриті на ім’я територіальних органів Державної податкової служби України для сплати єдиного внеску та фінансових санкцій за стандартом IBAN (29 літерно-цифрових символів).

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»