• Посилання скопійовано

Номер судової справи буде незмінним

Наказ Державної судової адміністрації від 05.09.2012 р. №103 «Про внесення Змін до Інструкції з діловодства в місцевому загальному суді, Інструкції з діловодства в апеляційному загальному суді, Інструкції з діловодства в апеляційних та місцевих адміністративних судах»

Единый уникальный номер, присвоенный каждому судебному делу в суде первой инстанции, будет неизменным независимо от прохождения дела по инстанциям. Соответствующие изменения внесла Государственная судебная администрация приказом от 05.09.2012 N 103 в инструкции по делопроизводству в местном общем суде, в апелляционном общем суде, в апелляционных и местных административных судах.
Единый уникальный номер дела будет состоять из цифр, разделенных дробью, и буквы, обозначающей вид судопроизводства:
первые три цифры - код суда первой инстанции;
следующие цифры - номер дела по порядку в текущем году;
следующие две цифры - год регистрации;
в конце номера буква, обозначающая вид судопроизводства, - дела административного судопроизводства обозначаются буквой - а, уголовного - к, об административных правонарушениях - п, гражданского - ц.
Новшества будут применяться судами с 1 января 2013 г.

Джерело: Моё Право

Рубрика: Право і відповідальність/Договірні відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Договірні відносини»