• Посилання скопійовано

Сервіс залишається головним пріоритетом ДФС

Про це зауважила Людмила Демченко під час засідання громадської ради при ГУ ДФС у м.Києві

Сервіс залишається головним пріоритетом ДФС

«В ході реорганізації фіскальної служби, сервіс продовжує залишатись головним пріоритетом у податковому напрямі. І наше головне завдання – пройти цей етап перетворень, щоб платники податків не відчули жодних незручностей», – зауважила начальник Головного управління ДФС у м. Києві Людмила Демченко під час засідання громадської ради при ГУ ДФС у м.Києві, яке відбулось у стінах столичної податкової.

Своєю чергою, присутній на засіданні громадської ради виконуючий обов’язки начальника Київської міської митниці ДФС Євгеній Сафонов, звітуючи про діяльність, запевнив у сталій роботі столичної митниці та належному виконанню її головних функцій. За його словами, по при збільшення пасажиропотоку та вантажів, спостерігається тенденція до зменшення кількості складених протоколів про порушення митних правил, тобто громадяни і суб’єкти ЗЕД стають сумлінніші і це дуже позитивний аспект.

Загалом, в ході засідання члени громадської ради заслухали звіти про діяльність комітетів Ради з питань податкової та з питань митної політики, вирішили скоротити назви комітетів та прийняли ще ряд організаційних рішень.

Також, члени громадської ради ставили свої запитання представникам ГУ ДФС у м. Києві та митниці які стосувались зокрема питань реорганізації, єдиного соціального внеску для непрацюючих фізосіб-підприємців, питань блокування податкових накладних, адміністрування податку на нерухомість,  можливості висвітлення на субсайті процедур апеляційного оскарження платниками податків, питань проявів отримання неправомірної вигоди працівниками ДФС та питань отримання так званих «листів щастя» митними брокерами. Жодне з питань не залишилось без відповідей.

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»