• Посилання скопійовано

Увага! Уряд створив Бюро економічної безпеки

12 травня на урядовому засіданні затверджено постанову «Про утворення Бюро економічної безпеки України»

Увага! Уряд створив Бюро економічної безпеки

На засідання Уряду 12 травня затверджено постанову «Про утворення Бюро економічної безпеки України». Це випливає  з трансляції засідання Уряду та його порядку денного.

Нагадаємо, що у березні відбулося підписання Закону "Про Бюро економічної безпеки України". Бюро має стати єдиним органом державної влади, відповідальним за боротьбу з економічними, в т.ч. і податковими злочинами. Про це ми писали тут.

Постановою передбачено, що Бюро буде центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується КМУ, та на який покладаються завдання щодо протидії правопорушенням, що посягають на функціонування економіки держави. 

З проєктом постанови можна ознайомитися за посиланням. Текст затвердженої постанови поки не оприлюднено.

***

Читайте також:

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»