• Посилання скопійовано

ДПС оновила план-графік на 2024 рік щодо планових перевірок фізосіб

Станом на 30.04.2024, крім розділів I та II, які стосуються перевірок юридичних осіб та фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів, ДПС оновила ще розділ ІІІ щодо перевірок фізосіб

ДПС оновила план-графік на 2024 рік щодо планових перевірок фізосіб

Ми вже наголошували, що 29 квітня 2024 року ДПСУ оприлюднила оновлені частини плану-графіка перевірок на 2024 рік щодо перевірок юросіб.

Але 30 квітня на сайті ДПС знов зʼявилася інформація про оновлення плану-графіка.

На цей раз оновлено розділ розділ ІІІ "Документальні планові перевірки фізичних осіб" (завантажити).  Він налічує 915 осіб, до яких цього року планує завітати  ДПС (раніше було 921). Про це ми писали тут

Всі інші розділи залишилися без змін. 

Нагадаємо, що 8 грудня 2023 року набрав чинності Закон від 09.11.2023 №3453 щодо скасування мораторію на проведення податкових перевірок. Ним розширено критерії відбору платників податків для планових перевірок. Фізосіб-"єдинників" І та ІІ груп перевірки поки що не стосуються. Більше подробиць тут.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»