• Посилання скопійовано

У ДПС з'явиться інформація про стан банківських рахунків резидентів України за кордоном: деталі від Гетманцева

За позицією Гетманцева, у ДПС найближчим часом з'явиться інформація про стан банківських рахунків резидентів України за кордоном, а також ціла низка фінінформації про учасників міжнародних груп компаній щодо сплати податків

У ДПС з'явиться інформація про стан банківських рахунків резидентів України за кордоном: деталі від Гетманцева

ОЕСР підтвердила успішність проходження ДПС оцінки Глобального форуму з прозорості та обміну інформацією для податкових цілей для початку здійснення автоматичного обміну та визнала Україну надійним партнером. Про це 26 червня повідомили податківці на своєму офіційному сайті.

Цю подію прокоментував й Гетманцев у своєму Телеграм-каналі.  

Він наголосив, що це означає, що у ДПС найближчим часом зʼявиться інформація про стан банківських рахунків резидентів України за кордоном, а також ціла низка фінансової інформації про учасників міжнародних груп компаній у розрізі іноземних юрисдикцій щодо сплати податків, обсягів доходів, видів діяльності, чисельності працюючих тощо. 

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»