• Посилання скопійовано

За несвоєчасну сплату податку на нерухоме майно - штраф

Податківці нагадали, що за несвоєчасну сплату податку на нерухоме майно доведеться сплатити штраф

За несвоєчасну сплату податку на нерухоме майно - штраф

Враховуючи вимоги статті 265 Податкового кодексу, якою передбачено, що податок сплачується за місцем розташування об'єкта оподаткування, а нарахування проводять інспекції за місцем реєстрації платника, станом на 15.09.2014 року надходження від фізичних осіб у області склали 355,6 тис. гривень.

Нагадуємо, що за несвоєчасну сплату  податку (крайній термін сплати в 2014 році – 29 серпня) передбачена відповідальність у вигляді штрафу в таких розмірах:

- при затримці до 30 календарних днів включно, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, — у розмірі 10% погашеної суми податкового боргу;

- при затримці більше 30 календарних днів, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, — у розмірі 20% погашеної суми податкового боргу.

Джерело: ГУ ДФС у Львівській області

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»