• Посилання скопійовано

Суб'єктів фінмоніторингу інформуватимуть про досудові розслідування та прийняті рішення

Затверджено порядок повідомлення суб'єктів первинного фінансового моніторингу про факт початку досудового розслідування та інформування суб'єктів фінансового моніторингу про прийняті судами рішення

Суб'єктів фінмоніторингу інформуватимуть про досудові розслідування та прийняті рішення

Мінфін наказом від 26.07.2013 р. № 695 затвердив Порядок повідомлення суб'єктів первинного фінансового моніторингу про факт початку досудового розслідування (або про факт закриття кримінального провадження в ході досудового розслідування) та інформування суб'єктів фінансового моніторингу про прийняті судами рішення. 

Порядком передбачено, що Держфінмоніторинг надає СПФМ дані про прийняті судами рішення за кримінальними провадженнями згідно з таким переліком:

- порядковий номер реєстрації фінансової операції у реєстрі;

- дата реєстрації фінансової операції у реєстрі;

- сума фінансової операції;

- дата прийнятого рішення та його реквізити (за наявності);

- суть прийнятого рішення.

Крім цього, повідомлення про факт початку досудового розслідування та інформація про прийняті судами рішення за такими кримінальними провадженнями надається СПФМ Держфінмоніторингом в місячний строк з моменту їх одержання в такий спосіб:

1) банкам (філіям іноземних банків) - в електронному вигляді засобами електронної пошти Нацбанку або рекомендованими листами з повідомленнями про їх вручення;

2) іншим СПФМ - рекомендованими листами з повідомленнями про їх вручення.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»