• Посилання скопійовано

Держприкордонна служба отримала інструкцію з оформлення адмінправопорушень

По кожному факту вчинення адмінправопорушення, протидію якому віднесено до компетенції Держприкордонслужби, складається протокол про таке порушення

Держприкордонна служба отримала інструкцію з оформлення адмінправопорушень

МВС затвердило Інструкцію з оформлення посадовими особами Державної прикордонної служби України матеріалів справ про адміністративні правопорушення.

Інструкцією передбачено, що по кожному факту вчинення адмінправопорушення, протидію якому віднесено до компетенції Держприкордонслужби, складається протокол про таке порушення.

Складати протоколи про адмінправопорушення та протоколи про адміністративні затримання мають право всі військовослужбовці та працівники Держприкордонслужби, які безпосередньо виконують завдання з охорони державного кордону України.

Розглянувши справу про адмінправопорушення, уповноважені посадові особи приймають рішення у справі, яке оформлюється постановою про накладення адмінстягнення та постановою про закриття справи про адмінправопорушення. 

Штраф, накладений за вчинення адмінправопорушення, вноситься правопорушником в установу банку України не пізніше ніж через 15 днів з дня вручення йому постанови про накладення такого стягнення, а в разі оскарження такої постанови або винесення на неї подання прокурора - не пізніше ніж через 15 днів з дня повідомлення про залишення скарги або подання без задоволення (Наказ МВС від 18.09.2013 р. № 898).

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»