• Посилання скопійовано

Документи щодо працівників-чорнобильців будемо подавати за новими формами. Затверджено наказ Мінсоцполітики

Мінсоцполітики оновило звіт, паспорт підприємства та розрахунок видатків, пов'язаних із виплатою компенсацій та допомоги чонобильцям

Документи щодо працівників-чорнобильців будемо подавати за новими формами. Затверджено наказ Мінсоцполітики

Мінсоцполітики наказом від 22.06.2018 р. №928  затверджено: 

  1. Звіт про виплату компенсацій, допомоги та надання пільг громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, „7 ВК” (форма № 1);
  2. Паспорт даних підприємства, працівники якого отримують компенсаційні    виплати    та    допомогу,    пов’язані    із   заробітною    платою,  згідно  із  Законом  України  „Про  статус  і  соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” (форма № 2);
  3. Розрахунок видатків, пов’язаних із виплатою компенсацій та допомоги і наданням пільг, відповідно до Закону України „Про  статус  і  соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” (форма № 3).

Зміни внесені відповідно до Порядку використання коштів державного бюджету для виконання програм, пов’язаних із соціальним захистом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженого постановою КМУ від 20.09.2005 р. №936. Метою цих змін є ефективне  планування та контроль за цільовим використанням бюджетних коштів у межах виконання бюджетної програми КПКВК 2501200 «Соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

Старі форми, затверджені  наказом Мінсоцполітики від 13.04.2016 р. №391, втрачають чинність.

 

Коли запрацюють нові форми документів?

Відповідно до п. 7 ст. 15 Закону №3166-VI накази міністерства, які є нормативно-правовими актами і пройшли державну реєстрацію, набирають чинності з дня офіційного опублікування, якщо інше не передбачено самими актами, але не раніше дня офіційного опублікування.

Тож нові форми документів запрацюють після офіційного опублікування Наказу № 928. Наразі його не опубліковано.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»