• Посилання скопійовано

Увага! 17 та 28 червня банки не будуть працювати

17 та 28 червня 2019 року будуть вихідними днями для банківської системи України

Увага! 17 та 28 червня банки  не будуть працювати

Напередодні святкових вихідних Національний банк нагадує, що неробочими днями української банківської системи у червні цього року є:

  • понеділок -  17 червня 2019 року;
  • п'ятниця - 28 червня 2019 року.

Нагадаємо, що регламент роботи системи електронних платежів Нацбанку та банківської системи у зв’язку з перенесенням робочих днів у 2019 році був визначений Нацбанком ще на початку квітня. Про це ми повідомляли тут

Проте податківці наразі не вказали, чи можна буде реєструвати ПН та РК за першу половину червня 30 числа, та навіть не зауважували, що сплатити податки за травень 2019 року слід буде до 27 червня включно, адже норм для перенесення строків сплати податків не існує.
 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Нацiональний банк України

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»