• Посилання скопійовано

Об'єднаний Фонд соціального страхування повноцінно запрацює вже в цьому році, - Павло Розенко

Міністр соціальної політики України Павло Розенко переконаний, що об’єднаний Фонд соціального страхування зможе розпочати повноцінну роботу вже в цьому році

Об'єднаний Фонд соціального страхування повноцінно запрацює вже в цьому році, - Павло Розенко

Міністр соціальної політики України Павло Розенко переконаний, що об’єднаний Фонд соціального страхування зможе розпочати повноцінну роботу вже в цьому році. Про це він заявив під час засідання Колегії Мінсоцполітики.

«Ми розпочали процес реформування і об’єднання фондів соцстрахування. Прийняті всі необхідні законодавчі акти. Наша головна мета - ефективне та прозоре використання коштів страхових фондів. І ми її досягнемо», - сказав він.

«Ми пишемо сьогодні історію цього об’єднаного Фонду з «чистого листа». Без корупційного шлейфу, без непрозорих впливів. Процес іде непросто, але ми послідовно рухаємось у цьому напрямку і я сподіваюся, що 2016 рік стане роком, коли єдиний фонд соціального страхування запрацює повноцінно», - зазначив Павло Розенко.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»