• Посилання скопійовано

У Хмельницькій та Херсонській областях, Слов'янську та Харкові посилили карантин

У Хмельницькій області вводять обмеження, визначені для «червоної» зони епідемічної небезпеки. Вони почнуть діяти з середи, 7 квітня, до 18 квітня

У Хмельницькій та Херсонській областях, Слов'янську та Харкові посилили карантин

РБК-Укоаїна зазначає, що у Хмельницькій області вводять обмеження, визначені для "червоної зони" епідемічної небезпеки. Вони почнуть діяти з середи, 7 квітня, до 18 квітня.

Рішення про введення більш жорстких обмежень на території області прийняла регіональна комісія з питань ТЕБ та НС.

Так, з 7 квітня у Хмельницькій області будуть діяти наступні обмеження - заборона на роботу закладів харчування (крім доставки і замовлень на винос), ТРЦ, магазинів і ринків, банків, операторів поштового зв'язку, техобслуговування і ремонту транспортних засобів, ремонту комп'ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, перукарень та салонів краси за попереднім записом

Також буде заборонено виконання робіт зі збирання та заготівлі відходів, здійснення діяльності з надання телекомунікаційних послуг (прийом відвідувачів здійснюється за попереднім записом), прийом відвідувачів закладів культури та проведення масових культурних заходів, крім роботи автоконцертів, автокінотеатрів та історико-культурних заповідників

При цьому кіно - і відеозйомку можна за умови обмеження доступу до місця зйомки сторонніх осіб і використання персоналом масок.

Також в області буде заборонена робота спортзалів, фітнес-центрів, басейнів, проведення всіх масових заходів, діяльність непродовольчих ринків.

Крім того, ресторанам у готелях буде заборонено працювати з 23:00 до 6:00, однак буде дозволено надання послуг з харчування у готельному номері за замовленням клієнтів.

Також учні 5-11 класів будуть навчатися дистанційно, в той час, як учням 1-4 класом дозволено відвідувати школу. Також працюватимуть садки.

Зазначимо, в "червоній" зоні зараз знаходиться 11 регіонів: Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернівецька і Чернігівська області.

Нагадаємо, три регіону близькі до "червоної" зони карантину.

Крім того, міністр Кабінету міністрів Олег Немчинов заявив, що Хмельницька область може потрапити в "червону" зону карантину.

 

Слов'янськ посилив карантин: що під забороною

Карантин у Слов'янську посилили через коронавірус. У місті заборонили всі масові заходи.

Таке рішення ухвалила міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє видання "Слов'янськ Діловий".

Нові обмеження стосуються насамперед спорту і культури. В місті заборонені всі масові заходи.

У спортивних залах дозволяється тренуватися (з дотриманням усіх санітарних норм) тільки членам збірних команд обласного та республіканського рівня. Всім фітнес клубах рекомендовано проводити заняття на відкритому повітрі.

 

У Харкові вводять карантинні обмеження

У Харкові підприємства громадського харчування, непродовольчі магазини, спортивні заклади та заклади культури з 10 квітня будуть працювати до 20:00.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, звертаючись до харків'ян.

 

У Херсонській області комісії з питань ТЕБ та НС прийняла рішення посилити карантин

Влада опублікувала список нових заборон. Про це повідомляє прес-служба Херсонської ОДА.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»