• Посилання скопійовано

Київ посилює карантин з 1 листопада та переходить в «червону» зону (оновлено)

У Києві посилюють карантинні обмеження. Ситуація з коронавірусом в місті щодня погіршується, тому комісія ТЕБ та НС прийняла рішення перевести місто в «червону» зону з 1 листопада. Вже з'явився повний перелік затверджених обмежень, які почнуть діяти з 1 листопада

Київ посилює карантин з 1 листопада та переходить в «червону» зону (оновлено)

28 жовтня у Києві посилюють карантинні обмеження. Ситуація з коронавірусом в місті щодня погіршується.  Про це вказав Кличко на  своєму терміновому брифінгу.

Згодом в цей же день відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 01 листопада  2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки на території міста Києва.

Про це повідомив Олег Немчінов у своєму телеграм-каналі

У Києві посилюють карантинні обмеження. Ситуація з коронавірусом в місті щодня погіршується.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на терміновий брифінг мера Києва Віталія Кличка.

За його словами, карантин посилять через погіршення COVID-ситуації.

З 1 листопада вводять такі обмеження: тільки з негативним ПЛР-тестом і COVID-сертифікатом можна буде відвідувати:

  • заклади харчування,
  • готелі
  • заклади соцзахисту,
  • спортзали,
  • фітнес-центри,
  • ЦНАПи,
  • управління праці та соцзахисти,
  • управління пенсійного фонду,
  • масові заходи,
  • відвідувати ТРЦ.

Діти та підлітки можуть відвідувати ТРЦ тільки з батьками, які мають або COVID-сертифікат або негативний ПЛР-тест.

Громадський транспорт не закриватимуть, але їздити зможуть тільки пасажири з COVID-сертифікатом або негативним ПЛР-тестом.

UPD_29/10/2021 

За інформацією КМДА, перелік додаткових обмежень, які почнуть діяти з цього часу, затверджено протоколом № 68 Постійної комісії з питань ТЕБ та НС КМДА. Про це ми писали тут

 

Хто буде слідкувати за дотриманням карантинних вимог

Контроль за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів, встановлених у столиці, мають забезпечити районні в місті Києві державні адміністрації, Департамент муніципальної безпеки КМДА, Головне управління Держпродспоживслужби в місті Києві, Державна установа «Київський міський центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», Головне управління Національної поліції України в місті Києві, Управління Патрульної поліції в м. Києві Департаменту Патрульної поліції Національної поліції України, КП «Муніципальна охорона», КП «Київпастранс».

Після введення обмежень будуть здійснюватися рейдові перевірки. Про це РБК-Україна повідомила прес-секретар київської поліції Юлія Гірдвіліс.

"Вибіркові перевірки документів у рейсовому транспорті та метро проводитимуться рейдовими групами правоохоронців. У разі відсутності у громадян документів буде складатися протоколи, які потім будуть направлятися для прийняття рішення до суду. Всі рейдові групи діють на постійній основі", - повідомила Гірдвіліс. Штраф за порушення становить від 17 до 34 тисяч гривень. Розмір штрафу визначатиме виключно суд.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»