• Посилання скопійовано

Задаємо питання щодо сплати єдиного податку спрощенцями IV групи

Сьогодні з 14:00 до 16:00 ДФСУ проведе телефонну лінію з питань сплати єдиного податку юридичними особами IV групи та плати за землю

Задаємо питання щодо сплати єдиного податку спрощенцями IV групи

Державна фіскальна служба України 5 лютого 2015 року з 14.00 до 16.00 у редакції журналу “Вісник Міністерства доходів і зборів України” проведе сеанс „прямої” телефонної лінії на тему: „Особливості сплати єдиного податку юридичними особами IV групи та плати за землю”.

На запитання платників відповідатиме заступник начальника Управління місцевих податків і зборів, плати за землю -  начальник відділу плати за землю з юридичних осіб та місцевих податків і зборів Департаменту оподаткування юридичних осіб Литвин Інна Володимирівна.

Усі бажаючі можуть поставити свої запитання за номером „гарячої” телефонної лінії: (044) 501-06-42.

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»