• Посилання скопійовано

Президент закликав нардепів не скасовувати єдиний податок у 2018 році

Петро Порошенко попросив дати громадянам попрацювати у режимі кількарічного планування

Президент закликав нардепів не скасовувати єдиний податок у 2018 році

Народні депутати мають утриматися від спроб скасувати або змінити єдиний податок для підприємців при підготовці до ухвалення державного бюджету на 2018 рік. Про це сьогодні під час щорічного послання у Верховній Раді заявив президент України Петро Порошенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Хоча б при підготовці бюджету 2018 року пропонував би утриматися від чергових пропозицій скасувати або вихолостити єдиний податок. У мене прохання, треба дати хоч трохи людям, які називаються середнім класом, попрацювати у режимі кількарічного планування", - заявив Петро Порошенко.

На його думку, уже стало традицією те, що доля малого бізнесу у новому році стає відома за декілька годин до святкового привітання Президента.  

Нагадаємо, П. Порошенко заявив, що очікує зростання української економіки на 4% до 2020 року. Він додав, що "уряд має знайти можливості сьогоднішнє мляве пожвавлення ВВП трансформувати в його прискорений і впевнений підйом".

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»