• Посилання скопійовано

Вимоги до заповнення графи «Місце провадження господарської діяльності» заяви про застосування ЄП

Якщо ФОП планує здавати в оренду обʼєкти власної нерухомості, то у графі «Місце провадження господарської діяльності» заяви про право застосування ЄП зазначаються усі адреси розташування нерухомого майна, яке здаватиметься в оренду

Вимоги до заповнення графи «Місце провадження господарської діяльності» заяви про застосування ЄП

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що відповідно до пп. 298.1.1 ПКУ для обрання або переходу на спрощену систему оподаткування суб’єкт господарювання подає до контролюючого органу за місцем податкової адреси заяву.

Згідно з пп. 4 п. 298.3 ПКУ у заяві зазначається, зокрема, місце провадження господарської діяльності.

Таким чином, якщо фізична особа – підприємець – платник єдиного податку здійснює здавання в оренду власного нерухомого майна, то у графі «Місце провадження господарської діяльності» заяви про право застосування спрощеної системи оподаткування зазначаються усі адреси розташування нерухомого майна, яке здаватиметься в оренду.

Джерело: ДПС у Херсонській області

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»