• Посилання скопійовано

До уваги фізичних осіб - платників єдиного податку 3 групи!

За І квартал 2013 року податкова декларація платника єдиного податку - фізичної особи – підприємця подається за старою формою

До уваги фізичних осіб - платників єдиного податку 3 групи!

Враховуючи норми абз. 2 п. 46.6 ст. 46 Податкового кодексу України податкова декларація платника єдиного податку - фізичної особи – підприємця за формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 07.11.2012 року № 1159, який набрав чинності з 08.01.2013 року, буде подаватися платниками податків за ІІ квартал 2013 року.

За І квартал 2013 року податкова декларація платника єдиного податку - фізичної особи – підприємця подається за старою формою. Останній день подання зазначеної декларації – 13 травня 2013 року.

ДПС у м. Києві звертає увагу платників податків на те, що попереду нас чекають травневі свята. Не відкладайте подання звітності до органів ДПС на останній день, подавайте звітність завчасно. 

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»