• Посилання скопійовано

Укрзалізниця оновила свій сайт

До уваги користувачів Інтернету!

З 20 лютого 2012 року розпочинає роботу оновлений офіційний веб-портал Укрзалізниці (www.uz.gov.ua). Новий сайт буде містити усю необхідну інформацію та інтерактивні сервіси. Зокрема, на сайті є можливість ознайомитися з розкладом руху поїздів, правилами перевезень пасажирів, порядком перевезення свійських тварин залізничним транспортом тощо.

Для зручності пасажирів найбільш популярні сервіси — наявність вільних місць, вартість проїзду та замовлення проїзних документів через Інтернет (Е-квиток) буде виведено на першу сторінку. (наразі сайт оформлення квитків через Інтернет «Е-квиток» модернізується).

Також до уваги відвідувачів інформація щодо інших послуг залізничного транспорту України, зокрема щодо вантажних перевезень, перевезень автомобілів, а також новини галузі, анонси подій та багато іншого.

Сподіваємося, що новий сайт буде зручним, а інформація, розміщена на ньому — корисною для відвідувачів.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»