• Посилання скопійовано

Проїзд у купе подорожчає

В українських поїздах до кінця 2012 р. проїзд в купе подорожчає. Про це заявив віце-прем’єр, міністр інфраструктури України Борис Колєсніков. За його словами, ціна на проїзд буде підвищуватися поступово, і до 1 січня 2013 р. загалом проїзд в купе зросте на 12%. В той же час віце-прем’єр наголосив, що у плацкартних вагонах проїзд не дорожчатиме.

Колесніков вважає, що на сьогодні на перший план в Україні виходять не купейні й плацкартні вагони, а нові типи вагонів — у швидкісних експресах. «Це все вже архаїзм, ці всі купейні й плацкартні вагони. Майбутнє — за експресами. Ми для них зробимо гнучку систему продажів і виставимо мінімальну рентабельність», — підкреслив міністр.

За словами міністра інфрастуктури, ціна квитків буде варіюватися залежно від строків і кількості квитків, що купуються. «Наприклад, якщо квиток від Києва до Львова на експресі коштує 250 гривень. Якщо ви купите його за 45 або 60 днів, то дешевше. Якщо в обидва кінці — то ще дешевше. Якщо в день відправлення поїзда, то дорожче. Може, і 280 гривень», — сказав Колесніков.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»