• Посилання скопійовано

Моторно-транспортне страхове бюро попереджає: не всі страхові компанії однаково корисні

МТСБУ рекомендує автовласникам не укладати договори автоцивілки з СК «Інтертрансполіс», «Райп» і «Міська страхова компанія»

Моторно-транспортне страхове бюро рекомендує автовласникам утримуватися від укладення договорів автоцивілки зі страховими компаніями «Інтертрансполіс», «Райп» і «Міська страхова компанія». Про це йдеться у повідомленні МТСБУ.
Згідно з повідомленням, це попередження обумовлене тим, що несумлінні посередники можуть продовжувати використовувати наявні бланки полісів цих страхових компаній для укладення договорів автоцивілки, незважаючи на те що бюро позбавило ці СК права укладати договори.
СК «Інтертрансполіс» втратила членство у МТСБУ 3 липня, СК «Райп» — 6 серпня, СК «Міська страхова компанія» — 7 вересня.
Нагадаємо, у жовтні МТСБУ констатувало зростання виплат страхових компаній за договорами автоцивілки на 14,5% до 646, 078 млн гривень у січні — серпні.
Залучені страховиками платежі за звітний період збільшилися на 9,1% — з 1479245 330 гривень до 1613208 205 грн.

Джерело: ForUm

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»