• Посилання скопійовано

Надання пільг з митного оформлення ТЗ учасникам бойових дій не передбачено

Які є пільги для учасників бойових дій з розмитнення та реєстрації легкового автомобіля, який ввезено із-за кордону для власного користування?

Діючим законодавством України з питань оподаткування не передбачено надання пільг при митному оформленні транспортних засобів, які ввозяться до України учасниками бойових дій.
Частиною 1 статті 377 Митного кодексу України від 13.03.2012 р. №4495-VI встановлено, що транспортні засоби за товарними позиціями 8701 — 8707 згідно з Українською класифікацією товарів зовнішньоекономічної діяльності, що ввозяться (надходять) до України на адресу громадян, підлягають письмовому декларуванню митним органам та оподатковуються ввізним митом за повними ставками Митного тарифу України, акцизним податком і податком на додану вартість за ставками, встановленими Податковим кодексом України

Джерело: ДМСУ

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»