• Посилання скопійовано

МВС та Мін’юст встановили інформаційний зв'язок щодо автомобілів

Наказ МВС та Мін’юсту від 08.10.2012 р. №1480/5/868

Мін’юст та МВС домовилися про інформаційну взаємодію при нотаріальному посвідченні операцій щодо транспортних засобів та довіреності на користування і розпоряджання ними під час державної реєстрації (перереєстрації), розшуку транспортних засобів та знятті їх з обліку.
ДАІ МВС надасть доступ до Національної автоматизованої інформаційної системи:
— державним та приватним нотаріусам щодо інформації про транспортні засоби, які перебувають у розшуку;
— уповноваженим особам органів Виконавчої служби.
Натомість посадові особи ДАІ МВС отримають від:
— Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального посвідчувального органу Мін’юсту і його Інформаційного центру доступ до Єдиного реєстру довіреностей з метою перевірки справжності довіреності, виданої на транспортні засоби;
— Виконавчої служби й Інформаційного центру Мін’юсту доступ до інформації з Єдиного держреєстру виконавчих проваджень про транспортні засоби, щодо яких державними виконавцями винесено постанови про арешт, розшук, зняття арешту з майна, зняття майна з розшуку згідно з протоколом інформаційного обміну.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»