• Посилання скопійовано

Мінінфраструктури вважає недоцільним скасування подорожнього листа

Мінінфраструктури вважає недоцільним скасування подорожнього листа за типовою формою №2, оскільки її використання задовольняє потреби підприємств щодо обліку робочого часу водія, витрат і списання палива

Мінінфраструктури вважає недоцільним скасування подорожнього листа

Відповідно до Закону України від 05.07.2011 р. №3565-VI у текстах Законів України "Про автомобільний транспорт", "Про дорожній рух" та "Про міліцію" вилучено посилання на подорожні листи будь-яких автотранспортних засобів, у тому числі вантажних автомобілів.

Отже, підприємства, які експлуатують автотранспортні засоби, мають право не виписувати водіям подорожні листи. За необхідності підприємства самостійно приймають рішення стосовно використання подорожніх листів у своїй господарській діяльності.

Однак, скасування дії подорожнього листа вантажного автомобіля за типовою формою №2, Мінфраструктури вважає недоцільним, оскільки її використання задовольняє потреби підприємств щодо обліку робочого часу водія, витрат і списання палива.

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»