• Посилання скопійовано

З 1 травня подорожчає автоцивілка

Моторне (транспортне) страхове бюро України повідомило страхові компанії, що реалізують поліси ОСАЦВ про необхідність підвищення базових тарифів

З 1 травня подорожчає автоцивілка

Моторное (транспортное) страховое бюро Украины уведомило страховые компании, реализующие полисы ОСАГО о необходимости повышения базовых тарифов.

Новые цены вступят в силу 1-го мая 2015 года.

Страховые компании, реализующие полисы автогражданской ответственности перед третьими лицами («Автогражданка», «Автоцивилка», или просто ОСАГО) поднимут стоимость страховок  на 22-25%  в зависимости от базового платежа. Таким образом, в «идеальном» случае для водителей с безаварийным стажем более 4-х лет с автомобилем с объемом двигателя до 1.6 л, зарегистрированном в Киеве цена полиса ОСАГО составит примерно 900 грн.  

В то же время, несмотря на девальвацию гривны и подорожание ремонта автомобилей, лимиты ответственности остались без изменения и по-прежнему составляют 50 000 грн по имуществу и 100 000 грн по здоровью. 

Джерело: Forbes.ua

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»